تبلیغات
ExactSeek: Relevant Web Search
مشاوره تغییرکاربری زمین،اراضی کشاورزی به صنعتی،مجوز محیط زیست،موافقت اصولی صنعتی تولیدی - پروانه ساخت بهداشت صنایع غذایی ازمعاونت غذا دارو/G.M.P- )Good .Manufacturing .Practices( روش های خوب ساخت

مشاوره تغییر کاربری زمین واراضی کشاورزی به صنعتی،مجوز محیط زیست،موافقت اصولی صنعتی

درباره وبلاگ

آرشیو

آخرین پستها

پیوندها

پیوندهای روزانه

صفحات جانبی

نویسندگان

ابر برچسبها

آمار وبلاگ



Admin Logo
themebox Logo


نویسنده :سعید باقری
تاریخ:چهارشنبه 21 تیر 1391-06:37

پروانه ساخت بهداشت صنایع غذایی ازمعاونت غذا دارو/G.M.P- )Good .Manufacturing .Practices( روش های خوب ساخت

پروانه ساخت بهداشت صنایع غذایی ازمعاونت غذا دارو/G.M.P- )Good .Manufacturing .Practices(  روش های خوب ساخت /HACCP   سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت برای صنایع غذایی/

تلفکس 88923040   سعیدباقری      09121220704همراه      

  www.lajvargroup.com                 سایت حامی صنعت لجور

www.lajvargroup.blogfa.com       اطلاعات صنعتی ;تولیدی

 www.hamisanatlajvar.blogfa.com   اخبارصنعتی ;تولیدی

www.lajvargroup.mihanblog.com      اطلاعات بهداشت/صنایع غذایی/محصولات G.M.P

www.lajvargroup.persianblog.ir    اطلاعات زیست محیطی/قوانین استقرار صنایع

lajvarcoir@yahoo.com                            پست الکترونیک حامی صنعت لجور

 GMP عبارت است از کلیه ی عملیات و فرایندهای مورد نیاز برای تولید مواد غذایی و دارویی ایمن و به عبارت بهتر ، GMP عبارتست از کلیه ی فرایندها و اقدامات مورد نیاز برای عملیات تولیدی مورد نظر ، که متخصصین تایید نمایند . عملیات مزبور بر اساس یافته های دانش روز انجام می گیرد. اما کمیسیون اروپایی EC 2003 " "، GMP را چنین تعریف می کند : "GMP " : بخشی از سامانه ی تضمین کیفیت است که اطمینان می دهد محصول به صورت یکنواخت و دائم مطابق با استاندارد های کیفیت مربوطه تولید شده و تحت کنترل قرار گرفته است . GMP بیان کننده اصول کزکلی برای تامین زیرساختها و شرایطی است که به ایجاد یک محصول سالم و مناسب می پردازد این اصول شامل :

·         انتخاب محل مناسب برای تولید

·         طراحی و ایجاد ساختمانهای مناسب برای تولید محصولی سالم و بهداشتی

·         طراحی مناسب فرآیندهای تولید

·         انتخاب ماشین آلات مناسب و بهداشتی برای تولید

·         طراحی و اجرای تاسیسات مناسب برای تولید

·         تعیین و تامین تجهیزات پشتیبانی مناسب

·         شرایط مناسب پرسنل تولید

  • معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) (بخش اول)
  • (Hazard Analysis and Critical Control Point) HACCP
  •  

    ·          

    ·         مهمترین این موارد كه بیشتر به شرایط محیط كار، ‌شرایط ماده غذایی و بهداشت ان توجه می كنند عبارتند از :

    ·         1- شرایط سالن های كار، وسائل و امكانات مورد استفاده در فرآوری.

    ·         2- نوردهی و تهویه هوا.

    ·         3- شرایط محیط كار در ارتباط با مواد غذایی فاسد شدنی.

    ·         4- تامین آب سالم و بهداشتی.

    ·         5- امكانات و سرویس های بهداشتی.

    ·         6- نظافت و شستشو.

    ·         7- دفع زباله و مواد زائد.

    ·         8- دفع فاضلاب.

    ·         9- دفع آفات و حشرات موذی.

    ·         10- بهداشت فردی كاركنان.

    ·         11- شرایط انبارش و حمل و نقل مواد اولیه و محصول تولیدی.

    ·         منبع: سایت سازمان غذا و دارو آمریکا




کلوب دات کام
نظرات() 


feet issues
یکشنبه 26 شهریور 1396 22:24
I used to be able to find good information from your blog posts.
How can I increase my height after 18?
سه شنبه 17 مرداد 1396 13:27
Amazing! Its truly awesome post, I have got much clear idea concerning from
this piece of writing.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر